Latin, Caribisch, Salsa, Merengue,
Boek hier uw Latin, Dance-Classics, Caribbean artiest of act.

info@solarmusic.nl

Home Artiesten   History Contact Info


Frank Torres

salsa, danceclassics, merengue

Frank Torres - Nicaragua - zanger
Frank Torres is een zanger/componist uit Nicaragua die naast solowerk, voorzanger is geweest van diverse Nicaraguaanse topformaties als: Planta Maldita, Kalle Central, Madero, Macolla, Los Nuevos Clark's,Latin Music, Sangre Latina , Grupo Cacique

Frank Torres is thuis in verschillende Latijns Amerikaanse stijlen als Salsa, Merengue, Cumbia. Daarnaast zingt en componeert hij ook traditionele Nicaraguaanse muziek (Folkloric, Cumbia, Son Nica, Mazurcas en Palo De Mayo( caribean rythms).

Liedjes van zijn hand zijn: Ciencia De Amor, Somos Leon, La Gigantona, Juventud Divino Tesoro en Mocuana.

Somos Leon, beschrijft de stad Leon en haar tradities, haar meest populaire plaatsen, haar muziek, haar culturele instellingen, haar stranden en de vulkaan Cerro Negro die het leven in stad reeds jarenlang bepaalt.
Mocuana beschrijft de Nicaraguaanse legende van een Indiaanse jonge vrouw die verliefd werd op een Spaanse piraat
La Gigantona is ��n van Frank�s meest populaire liedjes.

Frank Torres heeft recent in Nicaragua opgetreden bij de Miss Nicaragua verkiezing waar hij zijn eigen composities ten gehore bracht. Verder heeft hij in de jury gezeten van diverse zangwedstrijden en componisten contesten en diverse TV optredens in Nicaragua verzorgd.

Een optreden van de rasartiest Frank Torres en zijn band is meeslepend en laat het publiek genieten van de rijke traditie van Nicaragua en Latijns-Amerika. Frank Torres Y banda heeft inmiddels op tal van festivals gestaan. o.a. het wereldfestival in Utrecht.

Ook op bedrijfsfeesten, bruiloften en privefeesten brengt Frank Torres met zijn band als geen ander de typische Zuid-Amerikaanse sfeer.

 Mp3's van Frank Torres

Cumbia Chinandegana
Baila Mi Palo
La Gigantona
Juventud Divino Tesoro
 
Boekingen: Solar Music