Latin, Merengue, Salsa, Kaseko, Zouk
Boek hier uw Latin, Dance-Classics, Caribbean artiest of act.

info@solarmusic.nl

Home Artiesten   History Contact Info


Los Elegantes

Een combinatie van live salsa, dansshows, workshops en entertainment.

Los Elegantes

Los Elegantes (de band) is een super swingend orkest dat met volle inzet salsa, merengue en andere Caribische muziek speelt.
 
Los Elegantes (de band)  heeft een uitgekiend repertoire van Salsa, Merengue, Cubaanse Son en Guajira, Dominicaanse Merengue, Bolero, Soca, Surinaams, Antilliaans, en ga zo maar door.

Met
Los Elegantes (de band)  op het podium is het publiek verzekerd van een super dansbare avond! Negen zeer ervaren muzikanten uit Nederland, Zuid-Amerika en het Caribische gebied bezorgen u een fantastische avond.

 

Bezetting Los Elegantes (de band) :

Keyboards, drum, conga, timbales, bas, gitaar, sax, trompet, leadzangeres

 

 

Showgroep

Leadzangeres Maureen(midden foto links) en haar swingende achtergrond zangeressen geven het geheel een authentieke uitstraling. U wordt naast de uitstekende muziek bij ieder nummer weer getrakteerd op een super dansshow. De choreografie voor alle dansnummers wordt verzorgd door Valerie(links op de foto)
 

 

 

Salsa workshops

Voor o.a. personeelsfeesten, verenigingen, bruiloften en partijen organiseren wij workshops waarbij de gasten op een eenvoudige manier de basispassen van de dans leren.

(Diverse thema�s: Salsa, Son, Rumba, Afro Cubaans, Mambo, Cumbia, Merengue, Bachata, etc... ).

 

 

Dansshows

Wilt U een Caribische avond organiseren met exotisch geklede dansers en danseressen? Geen probleem, alle specifieke wensen worden serieus door ons bekeken. Naast de tropische muziek, zang en dans maken de CHICAS graag een dansje met uw gasten.

 

 

 

 

 

Alle onderdelen van Los Elegantes zijn afzonderlijk, in combinatie of gezamenlijk te boeken.