Dans, Limbo en vuurspuwshow
Boek hier uw Latin, Dance-Classics, Caribbean artiest of act.

info@solarmusic.nl

Home Artiesten   History Contact Info

SOLAR MUSIC DANCESHOW


solar
 

Solar Music Danceshow.
Haidy en haar exotische danseressen brengen voor u een wervelende show vol met Caribische- en Afrikaanse dansen.  Met gekleurde en luchtige tropische kleding betreedt Solar Music Danceshow het podium en zet binnen de kortste keren uw gasten aan het dansen.  Diverse gasten worden door de dames verzocht  hun limbo kunsten te tonen.  Natuurlijk kan de jubilaris of directeur van te voren even aangewezen worden, zodat hij/zij heerlijk in het middelpunt van de belangstelling  komen te staan.Ook kunt u van Solar Music Danceshow een spectaculaire vuuract verwachten (mits de omstandigheden dat toelaten). 

Kwaliteit staat bij Solar Music Danceshow hoog in het vaandel !! Haar jarenlange ervaring en dagelijkse training van het team zorgen voor een perfecte, en kwalitatief hoogstaande show.
 

Om het geheel helemaal compleet te maken, wordt er op verzoek een complete Caribische percussie band ingezet. Plusminus 10 percussionisten, aangevuld met Solar Music Danceshow zorgen voor een complete tropische optocht tijdens uw feest. 
Dit is voor u de perfecte act.